fb like & share

ini cerite budak yang baru merangkak rangkak dalam dunia blogger.
---------------------------------------------------------------------------

salam. samat pagiii..
hehe. arinie aku bangun awal. wahhh. gud gud. haha

kalo korang tgk kat bawah setiap post tuh kan. ade la aku wat fb like ngan send. yang like tuh aku rase jadik. tp yang send tuh aku ingatkan yang cam share2 post yg kite dah update kat fb. tp bile aku klik dye cam send kat email fb sape yg kite nak bg. huhuhu


aku xnak yang tuh. xnak. xnak. xnakk..(sambil hentak2 kaki)hahaha. *gedik kejap


so...kesimpulannye....
bnyak bende lagi nak kene blaja. pastu pastu. amek lesen! yeay!
harap2 lulus la. huhuu. dah la aku x reti nak start moto. tiap kali nak try bawak jekk...suh org start kan. huhu
malu. malu.malu!
haha

okeh. tuh jek nak sembang2 pagi.
mak aku memanggil suh masak nasi goreng. huhuhu
stakat nie nasi goreng aku slalu lembek. x pernah jadikk...uuuuu. *terok!
*sah kalo sape2 bace nie reject buat bini. hahahaha

bye! bye!

Comments: 4

AzRi said...

gedik!!!minah gedik!!!hahaha...

http://azriamin.blogspot.com/2011/06/pelanggan.html

m&m's said...

hahaha. kat sini jek la leh gedikk.
sukati aku la. blog aku

Tom said...

laaaa...nasik g0reng lembik..cmne nk wat spaghetti special nt0k sy nih..ahahaha^^ reject2!! ;p

m&m's said...

uuuuuu. dah kene reject. sob3.