happy monthsary

semalam ade la tengah carik carik gamba ape ntah. Cepat betol pelupe. aiyoo..ammmaa..aachiii~~.  Nie ade la sikit sikit gamba pasal life. Tetibe terjumpe la satu gamba yang aku rase pelik. Nak gelak pon ade. Tapi time tuh tengah kat office. Senyum jek la yang mampu. ngehehe

Aku jumpe gamba nie. 
Tadaaaaa~~~


Gamba ucapan SELAMAT ULANG BULAN COUPLE/KAHWIN
Dalam bahasa inggerrris dye sebut HAPPY MONTHSARY
huhuhu...

Baru 1st time aku jumpe. Tu yang tetibe rase nak post. hahaha

Tapi xpela kot. Maybe diorang lebeh menghargai ape yang diorang sayang tiap tiap bulan. X payah tunggu setahun dah boleh sambut. haha. Xpon maybe ade yang menghargai orang yang diorang sayang tiap tiap saat. haha. Bile bile pon boleh sambut. Or x sambut? Or haram??? xtawww~~ huhu

Sambut tuh means errr....same ke dengan sambut valentine?? emmm??? errr~~~ aaaaaaa~~~ ape nak jawab???

okeh. Tetibe rase cam x boleh sambut.

Entry nie abes sampai sini. Babai.

Comments: 3

Tom said...

eh eh..awalnye p0st..ade 6 blan agi..ahaha^^

m&m's said...

haha. tu bukan monthsary

Atiqahtuty said...

arini monthsary saya lah! heheh