kepade blogger2 sekalian

hahaha. tajok dah macam ape..

owh sebelom tuh.
salam sume. ^_^v


dah bape ari blog aku dok sunyi sepi kan..mekasih la pade sape2 yg still bace post lame ke.
still bukak2 blog pastuh tolong klik iklan nuffnang tuh.
hihi

timekasihhhhhh~~~!!!!



dah bape ari aku dok ngadap citer korea jek nih.
dah mule addicted mang payah la aku nak benti. tp bile dah benti tuh lagila payah aku nk stop blogging balik. haha

pastuh ari ahad smalam bz anta adik aku masok poli.
n aku pon bz mngemas nak balik UMP balik. *walopon x rela

tulah faktor2 nyer kenape aku x laju laju update blog. selain addictedd ngan citer korea. haha

pastuh lame2 dah xtaw aku nak update ape plak nie??????




agaga

Comments: 9

niena shopping2u said...

owh..study ump eh..
pnah gi sna dlu :D

m&m's said...

a'ah. study kat UMP nih. patot dah abes dah. nie tgh kursus. huhu.

ade ape pegi UMP??? UMP x best!. haha

apik pehe said...

hahah..ko update la keadaan ko kat sana pulak

Tom said...

sy nak fast entry!!!!!!! ;p

amir aizat said...

huhu gile adduct ni,hehee knp ump xbest haa?

pamie said...

ump tak best sebab..hahaha ko jawab anis..

ko kursus ape lagi kat ump?

ump best sebenarnye..dari segi teknikal, pembelajaran, dah ok..cuma fasiliti tu tidak la se'GAH' universiti2 besar yang lain..kan baru lagi..hehehe..sekian..


Aku Anak Labuan

m&m's said...

@apik: x besst la nk update keadaan kat sini. softskill seminggu...!!! best apenyer?? hahaha

m&m's said...

@tom: fast entry mane leh slalu. nnt bosan. hahahaha

@amir aizat: tuh pamie dah jawab.hahaha

m&m's said...

@pamie: pamie syang UMP. betol la ckap ko tuh. facilities jek xbest. padang jarak padang terkukur. haha