nothing here

taajuk macam xnak bg orang bace. haha

xpe.xpe.


go trough with the story. 






aku masih lagi tengah kursus AJAX nih. baru ari kelima. ade lagi sepuluh ari nak tempuh..waaaa..sakit dah pale otak aku nih. sbb tu la aku dh jarang update blog. kelas kol 9 start. balik lak kol 5. malam plak maraton tv seriess. MALCOLM IN THE MIDDLE. dah masok 2 seasons aku tengok dalam mase 2 ari. hahahha. yang nie la yang buatkan aku bengkak mate. penat x ckop tido ari ari. *padahal tido awal dah.

xde mase nak lukis skang nih. huhu.


nie la citer malcolm in the middle. 
kisah pasal family yang memang kucar kacir. tgk gamba pon dh taw
citer nie mang best. psal kehidupan harian diorang
hahaha. anak2 sume jahat2. 
leh plak tolak mak dye dalam air. haishhh
suggest kat korang tok tengok citer nih
nak donlod kat sini aku bagi link
nah amek

nie link mediafire
kalo xleh donlod bgtaw. 
n bile korang klik link tuh. dye akan kuar page adf.ly
korang just ignore jek page tuh dengan klik skli button kat atas sebelah kanan
ok? =)


petang nnt bas aku ke segamat akan amek aku kat perhentian teksi gambang. kol 6. kene balik. esok nak g ronjeng ronjeng kat melaka. hehehe


ayah aku lak nak balik terengganu. tengok atok sakit. huhu. leh plak aku g ronjeng ronjeng. hish.
minngu depan la tok eh anis balik. jengok jengok atok. taw taw.



p/s: weeken pon ade projek. waaaa....mati la gini xde rehat langsung!

Comments: 4

Tom said...

ape ni ronjeng2 ni..meh r0njeng2 kat sint0k ni..ahaha

m&m's said...

xmo. kat sintok ade ape?? hahahaha

muhamad hanif said...

ronjeng tu..Err ?

m&m's said...

ronjeng o ronggeng??? hahahha
aku sebut ronjeng. lebeh r tu kot