saye nak GA dari korea and bandung!! please~~~

salam. hai.
sori ler aku asek bx ngan kursus MDEC 12 jam nih. *walopon aku ponteng klass softskill lagi. haha




haaaa.....nie nak citer nih
aku kene tag aritu wooo....aritu tuh nampak sgt dah bape ari. tp baru nak buat.
huhuhu. sori la kepade pentagg. BelogBudakNerd lambat cket buat.
tp jangan risauu...aku still buat punyer. haha

so...ini dye tag yang aku dapat.


Photobucket

haaa......tu diaaaaaa
aku dah buat.
pastuh aku nak tag 2 orang

sape ek???


ok


nak tag

2. pami3


kepade sape2 nak buat gak tuh leh jek join. dye suroh jek tag 2 orang. kang aku tag lebeh2 kang aku yang x dapat adiah. hahaha

korang nak tgk syarat dye kat SINI
okeh enjoy buat contest.nak g makan nie. lapooooooooooo



Comments: 2

Mrs. Farhan said...

dtg check.hehehe.syarat nye tag paling sikit 2 org.tp kalo tag paling banyak, dapat hadiah dr korea.. =D

Dah check entri ni.

m&m's said...

ooo...yeke???asal x ckap?? hahaha. nie nak tag bnayak2. nih