welcome 2013 bye bye 2012



welcome 2013!





malam terakhir sebelom masok 2013. How u feel?? Konfem ramai yang tengah dok mengarang azam tahun baru. kan? kan?  HIHI. Dah lame x buat azam tahun baru. Sebabnyer tiap kali berazam x pernah la nak tercapai. HUHU. Azam bende lain dok buat bende lain. Macam mane la nak tercapai.

Oleh sebab itu, makanya hoi banyaknyer la peribahase kau  dengan ini, saya tidak akan menetapkan apa-apa azam untuk tahun depan. hahahaha. Xnak kecewa bile azam x tercapai punye pasal. Cumenyer cumenyer, aku hanya berdoa yang tahun depan, 2013, akan menjadi tahun yang terbaik untuk aku. I just hope everything will be fine.

Semoga aku ditawarkan kerja secepat mungkin. *sebabnyer aku dah tender 2 minggu lepas. sape suruh. huhu T________T sob sob
Semoga aku dapat kumpul duet untuk kawen.
Semoga aku x korek korek  duet saving.
Semoga aku dapat kuruskan kembali badan aku. ==' dah ade tayar spare dah nie.

errkk...nie dikire azam la kan??? hahaha. Aku tarik balik ayat xnak simpan azam ntok tahun depan. haihhh... nampak sangat ko buat bende lain dari ape ko cakap. Sebab nie la puncanyer azam aku sentiase x tercapai. hahaha. Azam nie kire ko cakap-cakap kosong jek la. Hanis..Hanis.!

Anyway..blog nie akhirnyer active jugak. Walaupon x sehebat blogger blogger lain. hehe. Aku cume jadikan blog nie sebagai tempat aku menghabiskan masa lapang. Saje nak buat kenangan. Sebabnyer aku xdek diari nak menulis liku liku hidup aku. Kalo ade pon malas nak tulis. huhu. Menaip lagi best. And lagi satu.. nnt dah lame-lame bile bosan o dah tua-tua nanti ke *ahakzz , bolehla bukak balik blog nie, bace balik sume kisah hidup dulu-dulu sambil tersengih sorang-sorang. hahaha.

Harap nanti blog nie akan semakin active. and semakin banyak kisah kisah menarik yang aku dapat kongsikan. Nanti boleh suami, anak-anak cucu cicit aku bace. wahahaha. *berangan. wat mase skarang my fiance jek yang setia membace. :) tapi dah jarang komen :(

Thanks to all yang sudi bace. Sudi singgah. Sudi jengah. Sudi komen. Sudi tunggu next entry. wahaha. *berangan lagi

last last...  nak update ape yang dah berlaku sepanjang 2012.


Aku dah konvo selepas 3 tahun berhempas pulas!!


Aku sudah selamat menjadi tunangan orang. Heee =D

And aku dah pon bekerjaya. Sebagai Software Developer. Kerja yang agak mencabar 
And di tahun yang same. Aku resign sebagai Software Developer. HUkhukhuk. Aku dah x tahan. taw la aku fresh grad. tapi aku x bodoh la!!! 


okeh okeh. Dah pukol 9 malam. Aku x mandi lagi. Ergghhhhhh




Comments: 2

Tom said...

eh eh..p0st akhir taun ni sempat agi ngate 0rg yek? ye aa ye aa nah satu k0men..hahaha^^

m&m's said...

aahahaa...saje nak pancing suh komen