M&M's

kenape blog aku tajuk m&m's
-------------------------------------------------------


Assalamualaikum.....
ape khabar sume??? (stail ustaz ezee. hahaha)


ade yang tanye
kenape blog aku name m&m's??? haihhh...camner nak jawab nih??


sebenarnyer. ..mase aku tengah nak develop blog nih. mase tuh aku tengah giler coklat m&m's.
dah payah sangat nak pikir name aku bg jek name m&m's


nie coklat m&m's yang aku slalu beli. kalo xde yang nie aku beli yang warna biru



kalo dulu dak2 U aku kalo jumpe aku jek mesti tadah tangan..


"weh..m&m's cket" 





kecuali apai la..ngan ain n syira. sebab diorang nih x suke susu. dan2 la plak cklat m&m's nie diperbuat daripada susu. huhu...


'selamat coklat m&m's aku.' hahaha


huisssshhh..yang nih paling sedap. dulu ade gak mcFlurry m&m's. skang dah xde. huhu. sedey



aku kalo g mane2 jek mesti ade m&m's dalam poket. tu pon kalo duit tgh bnyak baru la aku beli. 
coklat nih dah la mahal. tp xpe. sedap n lawa. so..aku beli. 


aku nak kek camni....kalo bleh kek kawen camni pon xpe. hehe


nak nak kalo tengok patong karekter m&m's tuh cute2. huhu. aku dah ade satu yang besar. 
ade orang belikan. time2 nak ngurat dulu. wahahahaha. thanks ^_^


haa..nie dye karakter2 m&m's tuh. aku ade yang warne merah tuh jek.



haaa...so. tu lah kenape name blog nih m&m's.
skang nih m&m's aku dah kehabisan stok. nak kene g beli nih. kat umah kene beil yang paket besaarrr.
sebab adik2 aku nih dok ngepau jek taw. pastuh tgk kaler warna warni lagi la sorang nak sume kaler yg ade.
x ke cepat abess..haih. suh beli sendiri xnak. 



Comments: 2

AzRi said...

ade ceklat jenis yg huruf 8....

m&m's said...

ade! aku ingat. time2 aku skolah dulu slalu beli. hahahaha