x ingat sape yang aku follow. hukhuk

salam...samat pagi.

entry nie aku tulis time kol 2 pagi. huhuu. lepas dah tido dulu then terjage sebab terase ade orang bg komen kat blog. hahahaha. giler dasatt. blogger tegar betol!
haha...ngarut!
aku bangun sebab tekak terase len macam. hausssssssssssss..
pastuh time tuh desktop x tutop agi. refresh jap.
tgk...eh ade orang komen la. haha. x jadi tido balik

yang sebeno benonyer nak citer nih...
yg kat shoutbox aku adela yang dok jerit2 aku pos bukak website dye trus la follow.
sebabnyerr....tiap kali aku bukak page sape...kalo ade gamba m&m's lagi kat follower tuh kire ak taw la aku dah follow.
selesai tanggungjawab. hahaha

and...aku ingat sape2 yang slalu komen kat aku tuh kire aku taw la aku dah follow diorang. sbb slalu keep it up ngan diorang.
hehe. ko komen aku. aku komen ko. haaaaaaaaa.....senang cket nak ingat. aha

masalhnyer skang nie kang.....

haii...masalah abes. takot orang dok marah jek. asek2 muke aku jek yang follow.
huhu....

so....aku nak bgtaw siap2 la.
kalo ade sape2 yang aku dh follow tuh. n aku terfollow lagi tuh. sori la ek
nampak sangat blog korang best!. sbb tuh aku slalu bukak. cume x ingat jek.
* pelupa terok nih.
huhu


lukisan di pagi bute time mamai memang terok.


okeh tuh jek kot merepek pagi2 bute nih.
sambung tido balik... huaarrrrghhhhhhhhhhhhhhhhh

Comments: 6

Zulfikar Hazri said...

uikkk memang boleh terfollow dua kali eh?

muhamad hanif said...

HAHHAHA..

kau nak folo 68 kali pun aku tak kesah tau.

m&m's said...

@zulfikar: ntahler. sebab kalo dah follow pon still ade button follow tuh n still leh klik lagi. huhu

m&m's said...

@hanif: haha. mesti r. lagi bertambah2 follower ko kn? hahaha

♛ Azie Azra ♛ said...

haha. blog sape bertuah tu? memang rajin follow ni! thx follow blog azie jugaaa :D

APAN said...

aku rasa ada masalah pemahaman kat sini kot.
x boleh rasanya folllow satu blog tu 2 kali.melainkan yg 1st time kita follow tu guna akaun google, 2nd time kita follow guna akaun yahoo...3rd time lak guna OpenID.
dah jadi 3 kali...

tpi kalau ko guna satu akaun je utk follow 1 blog tu, x mungkin ko follow 2 kali blog tu...
mungkin ko signout akaun google or yahoo ko.tu pasal kat kotak follower tu dia x kuar gambo ko walaupun ko dah follpw blog tu.bila ko follow balik baru keluar gambo ko.tu menunjukkan ko sign in...tpi kalau ko perasan bil follower x bertambah pun.huhu...

harap faham la.kalau salah betulkan... :)