latihan industri

latihan industri atau bak kate orang melayu LI. dah nak abes LI nie barulah terase nak update blog. enggak taw la mane mood rajin mengupdate blog tuh pergi. puas mencarik. dye tak nak datang gak. nak buat cam mane~~~  aku rase aku pernah pos kot pasal aku dah start LI. Skang nie aku pos pasal LI nak abes dah. ok la tuh. jimat page xyah update banyak banyak kat blog. hahaha

Sekarang ini saya mahu sambut bersempena dengan tamat sudah pementangan report Latihan Industri kepade Supervisor saya punya universiti nyer punnn.

Dan...tibe tibe ade orang bagi hint la. TENGOK WAYANG katenyer. hehehe

SAYA OK! ;) JOM JOM

Comments: 6

apik pehe said...

oitt..aku nk join gak

Azlan Hasan said...

hehehe..LI buat kat mana??citer laa skit time LI buat pe??pengalaman kena buli ker..hehehehe

Regards,
-Strider-

m&m's said...

apik: mung g mano mase madi kawen? bakpo x ikot? haha. aku nk g dating. xkan nk ikot. nyebok jek. hahaha

m&m's said...

strider: hehe. kene buli besela. nnt2 bile dh ade kerajinan cket ke nnt ade la update citer li

Tom said...

hahaha..bile mase plak li dh abes ni..ade lagi sbulan la..^^

m&m's said...

mood li dah abes. sebab dah abes present. hahaa