Gelongsor dalam mall


Gelongsor dalam mall. Bukan dalam tempat mainan kanak kanak tuh. Yang tuh kat sume mall ade. X heran dah. Nie gelongsor dalam mall yang korang leh turun dari tingkat 5 shopping mall sampai la ground floor. Care paling cepat ntok korang yang rase rase nak terberak ke..terkucil ke.. hahaha. 

Xyah pusing2 carik lif carik eskallator. Korang rase nak cepat. Gune jek gelongsor nih. Ade kat shopping mall kat Malaysia. Tapi xtaw lak kat mane. Jom kite pegi carikkkkkk...

Comments: 4

eLiza nABILah said...

ni kat empire gallery yg kt tepi fedral highway..dkt area subang..pnh nampak tp xpenah guna gelongsor ni pun...

hanis said...

ooooo....xdek orang nak men ke?? hahaha. nak try aa skali

eLiza nABILah said...

de je org nek..tp budak2 kecik je la..xpenah ak tgk makbapak budak naek bende tu..hahaha

hanis said...

xpe. ak bukan mak bapak budak. leh naikk. hahaha