sesi luahan hati yg x jadi!!!

huhuhu
x taw nak cakap pe pasal pe yg aku rase sepanjang ari2 lepas. rase macam aku jadi bukan diri aku. Crazy Emoticonsmuahahaha...emo la pulak. entah lah.....rase macam nak putus asa jek ngan bende nie.. xleh2! aku kene selesaikan gak bende. kalo x idop aku memang x tenteram pas nieCrazy Emoticons. hahaha..
sebenarnyer..aku nak cakap jek kat blog nie.. tp aku xnak amek risiko kalo bende nie jd lgi buruk. so,,, macam nie lah..aku pon nak lupakan jek sume bende nie. kembali seperti asal.
ok..happy macam dulu!!!

so, last skali aku nak mintak maaf kat sume orang kalo....(xtaw nak cakap cam mane nie???!!!) sob3!
especially kat roommate aku : aku masih aku. cume 2 3 ari lepas jek aku ade terasa cket.(ayat pandan) haha. sori!!! Crazy Emoticonsbetol2 sori nie.Crazy EmoticonsCrazy Emoticons

chad nasihat kat saye supaye saye rajin belajar, x mudah putus asa dan sentiase jadi diri sendiri.
dan jangan lupe lepas test malam nie bos nak belanje!!!!!Crazy Emoticons[nie chad ngan daus]
haha

aeng dah bising2 kat sebelah aku nie
diorang tgh wat bi
tapi aku relax jek
bukan dah siap
tp..
xde mood nak wat
hahaha




Crazy Emoticonsw35hyey5tyre5u76t5ystde7xytf72erof7uywdkof78Crazy Emoticons

ni aeng yg taip.. hahahahahhahaha. aeng giler. sawan babi!Crazy Emoticons
chad nyebok kat sebelah...basikal!


k...skang nie aku ank study.emmm....tp mals la plak. haha(chad suruh letak)
Crazy Emoticons

Comments: 4

nuRuLain_zAiNi said...

pe yg ko terase ar???

VaLe™ said...

haha..pelik la ko ni anis..mcm bukan anis..cm bdak sengal tp giler..

mS.paNdan said...

woiittt......
part aku knp yg plng truk skali ko bg.....
x patut btl lah ko nieee.....
berat nk tnggung niee....
sengal lah ko...

dak sengal yg gler m&m said...

[ain]

entah lah wei..
hahaha

[cikgu chad]

wei...
bace btol2 name blog aku tu
ko la yg ngajo aku taip bnde2 ngarut nie
hahaha

[pandan]

rilek la pandan
nnt papehal yg berlaku nnt aku suh diorang cr ko
muhahaha
aku saje jek nak glamor kan ko kat blog aku nie