come back!

errr.... dah lame x berblog. Tetibe rase janggal plak nak update blog. Lame jari jari aku dok kat keyboard nie. Taip taip padam balik. hahaha. Sampai bile bile pon x terupdate blog nie nanti. Tapi nak citer pasal ape???


OK lah. Nak start citer dah nie.


Salam. Pekabo? Lame x jumpe. hehe


Emm....nak start kat mane ek? Skarang nie mase aku  tengah menaip blog nie, aku ade dekat OFFICE!! erkk..office? haha. Dah dekat sebulan dah aku keje. Abes abes intern jek terus masok keje. Tapi aku x keje kat company yang aku intern dulu (SMARTPLATFORM.SDN.BHD) ianya syarikat Electric & Electronic. Sekarang nie aku keje dekat satu syarikat software house. Name dye STUDIO 212. As a SOFTWARE DEVELOPER. Name pon dah studio. So, tempat keje nyer pon dah macam studio. hahaha. No attire format. Pakai jek ape ape asalkan nampak kemas. Suar pendek pon boleh. Ngan selipar jepun. hahaha. Tapi aku x la nak pakai suar pendek tuh. Gile la mcam tuh. haha. And time working pon flexible hour as long as you finished the project and cukop 9 jam bekerja. OK X??? hahaha


Oh yee... syarikat aku keje tuh dekat Megan Avenue 1. Ampang Park. Tapi aku sewa bilik kat Jalan Cecawi. kat kota damansara dekat dengan mutiara damansara. (xtaw exactly alamat rumah ape. hahaha) GILER JAOHHHH!!! huhu. Aku terpakse bangun pukol 5.30 pagi. Sebab nak memasak lagi. 1st month keje. Gaji pon belom dapat lagi. Bayar deposit bilik lagi. huhuhu. SENGKEK!. So,,kesimpulannyer. MASAK! BAWAK BEKAL! JIMAT!!!


Kalo ade hari aku penat sangat, pagi tuh aku x masak. So bangun pukol 6. Bersesak sesak dalam traffic jammeddd! Then he drop me at LRT Taman Bahagia Station. Lebeh kurang pukol 745 la naik LRT. Turun dekat Ampang Park. Jalan kaki pegi ofis. Dalam 5 minit jek. Sebab dekat. 


......ade keje la plak. Nak kene test system . MAXIS MOVIES ONLINE BOOKING!. I'm doing on it.! Deadline ESOK!!!!. waaaaaa.....



hahaha. True!. Tapi aku xdek la smpai xdek duit nak makan. So, I work for lifee!!! for makan also. for duit sewa bilik also. for tambang LRT nak pegi keje also. n so so so many many also.!!


...sambung lagi nanti 


BYE ^__^v

Comments: 2

Tom said...

waaa..ade 0rg anta awk gi lrt ek? baek nye die =p utglaaa ^^

m&m's said...

ade la. bf sy. awak dok diam2. muahaha